top of page

Wij zijn NOMADventure, gepassioneerd door reizen naar minder gekende gebieden en het maken van meerdaagse trektochten. Maak kennis met het team: 

IMG_1687_edited_edited.jpg

Joenah Malot

Met een grote voorliefde voor reizen heb ik de kans gehad om reeds vele landen te bezoeken. Zo woonde en werkte ik onder meer in Zuid-Afrika, Thailand en Zwitserland; waar mijn passie voor hiken echt vorm heeft gekregen. 

 

Met mijn eindeloze energie en aanstekend enthousiasme zal ik jou met veel plezier een onvergetelijke reis bezorgen.

Nomadventure Kirgizie-29.jpg

Bram Over

Ik leef van avontuur, hoe onbekender de bestemming hoe beter. Ik word enthousiast van het ontmoeten van nieuwe mensen en het uitstippelen van meerdaagse hikes in de wilde natuur.

 

Bij NOMADventure komen deze twee passies geweldig samen en ik laat dan ook niets aan het toeval over om te zorgen dat jij een geweldige trip hebt! 

WhatsApp Image 2022-02-12 at 13.54_edited.jpg

Vince Oonk

Vanuit mijn liefde voor geografie heb ik de afgelopen jaren in onder andere Ethiopië, Kazachstan, Argentinië, Noorwegen en Nepal ontdekt dat ik het geweldig vind om een groep mensen mee te nemen in een fysieke uitdaging op bijzondere plekken.

 

Mensen van dichtbij kleine en grote overwinningen op zichzelf te zien boeken en samen met een fijne club mensen de top van een berg bereiken vind ik het mooiste gevoel wat er is. Vanuit dit idee is NOMADventure geboren, en ik kijk er naar uit om je mee te nemen naar de prachtigste plekken die onze aardkloot te bieden heeft!

Ontmoet het team

bottom of page