top of page
shutterstock_1516480688.jpg

Georgië

Tusheti National Park en de Georgische Dolomieten

Zo klein als Georgië is, zo groot is het land als het aankomt op imposante berglandschappen die je niet snel zult vergeten. Ook heeft Georgië de hoogste biodiversiteit van Europa, met veel planten en dieren die je nergens anders ter wereld tegenkomt. De rijke cultuur en heerlijke keuken maken het een land waar je tegelijkertijd goed kunt ontspannen. Een droom voor de avontuurlijke wandelliefhebber!

Afstand

90 km in 7 hikedagen

Hoogste punt

De Atsunta pas op 3500m

Prijs

10 dagen avontuur voor 1150 euro

Zwaarte van de tocht

Technisch

Altitude

Gewicht rugzak

Data 2024

19/7 - 28/7

31/7 - 9/8

12/8 - 21/8

Reisoverzicht

Tbilisi

Na de eerste ontmoeting in ons guesthouse in Tbilisi, hebben we in de middag een stadswandeling georganiseerd om het hippe Tbilisi beter te leren kennen. ‘s Avonds proef je bij een onontdekte parel in de stad voor de eerste keer de geweldige keuken van Georgië.

Dag 1.JPG

De Route

Infographic georgie desktop.png

Praktisch

Hoeveel kost het?

De 10-daagse Georgië trip kost 1150 euro.

Wat is bij de prijs inbegrepen? 

- Twee indrukwekkende en gevarieerde hikes in de twee mooiste regio's in de Kaukasus;

- Begeleiding van ervaren Nederlands sprekende gidsen; 

- 6x overnachting in een guesthouse;

6x ontbijt, 7x lunch en 6x avondeten in de guesthouses, dit zijn traditionele maaltijden bereid met verse en lokale ingrediënten uit eigen tuin;

- De volledige logistieke organisatie in Georgië met 4x4 transport;

- Alle tol, permits en toeslagen;

- Bijdrage aan het garantiefonds VZR Garant.

Wat moet je zelf voorzien?

- Vlucht van en naar Tiblisi. Denk hier aan een bedrag rond de 400 euro retour vanuit Amsterdam of Brussel. We kunnen je assisteren met boeken.

- 3x ontbijt, 2x lunch en 3x avondeten. Deze maaltijden moeten zelf worden verzorgd voor tijdens het wildkamperen en tussen de guesthouses door. Wij raden gevriesdroogde maaltijden aan (bijv. AdventureFood) omdat die erg licht zijn. 

- Je eigen kampeerspullen en hike-uitrusting. We voorzien ruim van te voren een handige paklijst met tips&tricks. Als je geen eigen materiaal beschikbaar hebt, kunnen we uitrusting apart verhuren (vraag naar de prijzen).

- De overnachting na de tour in Tiblisi. Tbilisi is meer dan de moeite waard dus het is zeker aan te raden om nog een dag aan je trip vast te plakken! We worden afgezet bij Envoy Hostel, hier kun je nog een nacht bijboeken als je wil.

- Een reisverzekering. Iedereen doet mee op eigen risico.

Groepen en data: 

We hebben bewust gekozen om maximaal 12 gelijkgestemde avonturiers per groep mee te nemen om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring ver weg van het massatoerisme.

Data van de groepen in 2024:

19 - 28 juli (vertrek gegarandeerd)   

31 juli - 9 augustus (vertrek gegarandeerd)   

12 - 21 augustus (geen plaatsen meer beschikbaar)   

Hoe zwaar is de route? 

Over de 7 dagen verspreid leggen we in totaal ongeveer 90 km af, waarbij de afstanden per dag variëren tussen de 7 en 20 km. De route is met zorg samengesteld met een balans tussen stijgen en het afleggen van afstanden. De route is goed te doen voor iemand met een goede basisconditie. In de infographic van de Georgië Trip kan je alle informatie over de route nog eens rustig bekijken.  

Garantiestelling

Deze boeking valt onder de garantiestelling van VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

NikkiLucyPhotography_Nomadventure_Kazachstan-1.jpg

Nog vragen? Schrijf je in voor de online infosessie met Q&A!

Maandag 27 mei om 19u00

Bedankt! Je krijgt twee dagen voor de infosessie een link toegestuurd

Sfeerbeelden

bottom of page